Jackson testőre kitálalt a harmadik napon

Conrad Murray bírósági perében Michael Jackson testőre is a tanúk padjára ült.

Michael Jackson orvosát, Conrad Murray-t azzal vádolják, hogy halálos adag propofolt adott be az énekesnek. Jackson testőre Alberto Avarez bevallotta, hogy az énekes hálószobájából bizonyítékokat tűntetett el az orvos parancsára.

David Walgren ügyész egy propofolos üveget mutat be miközben Jackson testőrét faggatja
Deputy District Attorney David Walgren (R) holds a bottle of propofol introduced as evidence as he questions Alberto Alvarez (L), one of Michael Jackson's security guards, during Dr. Conrad Murray's trial in the death of pop star Michael Jackson in Los Angeles September 29, 2011. REUTERS/Al Seib/Pool (UNITED STATES - Tags: CRIME LAW ENTERTAINMENT)

A testőr a harmadik tárgyalási napon elmondta, Murray arra utasította, hogy tűntesse el az orvosi fiolákat, a fiziológiás sóoldatot és az ampullákat Jackson hálószobájából, mielőtt tárcsázza a 911-es segélyvonalat.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Az ágy lábánál álltam, mikor a doktor összegyűjtötte az fiolákat és az ampullákat, majd hozzám fordult, és közölte: „Ezeket tedd egy zacskóba” – jelentette ki Alberto Alvarez.

Alvarez, a vád tanúja azt is elmondta, Murray arra is utasította, hogy az infúziós szettet is tűntesse el. „Az infúziós zacskó szemmagasságban lógott, és volt annyi időm, hogy észrevegyem, a műanyag tasak alján valamilyen tejfehér folyadék volt” – közölte a testőr.

Az ügyészek szerint ez a tejhez hasonlító folyadék a propofol volt, mely a pop koronázatlan királyának halálát okozta. Murray elismerte, hogy használta az altatószert, de a nem szándékos emberölés vádját visszautasította. 

(hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.