Jackson orvosa szerint felerészben az énekes okozta saját halálát

Conrad Murray arra kéri a bíróságot, hogy felezzék meg a rá kiszabott kárpótlás összegét, melyet az énekes családjának kellene fizetnie, mivel Michael Jackson is felelős a saját halála miatt.

Murray tegnap olyan dokumentumokat nyújtott be a bíróságnak, melyek szerint a védelem sohasem kapta meg azokat a vizsgálati eredményeket, amelyekkel bizonyítani lehetne az énekes felelősségét saját halálában – írja a TMZ. Michael Jackson családja 100 millió dolláros kártérítést követel, de a bíró még nem döntött az összegről.

Murray doktor Los Angeles-i bírósági épületéhez érkezik
Murray doktor Los Angeles-i bírósági épületéhez érkezik

Az énekes egykori orvosának ügyvédje, Michael Flanagan úgy véli, a családnak fizetendő összeg megállapításához figyelembe kellene venni az áldozat felelősségét is.

Murray elismeri ugyan, hogy ő is hibát követett el, de még mindig szeretné bebizonyítani, hogy végül is a pop-ikon okozta saját halálát, melyet Propofol-túladagolás okozott. Ha Flanagannek sikerül elérnie, hogy a bíróság elismerje az énekes felelősségét is, azzal akár 50 százalékkal csökkenthetik a kárpótlási összeget.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.