Izgalmasnak ígérkezik az Éhezők viadalának folytatása

Az MTV Movie Awardson mutatták be a második rész trailerét, de a rajongóknak egészen novemberig kell várniuk a premierre.

A sztori épp ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért: Katniss és Peeta megnyerte a 74. éhezők viadalát, ők és a családjaik megmenekültek az éhezéstől, de a fiatalok még nem térhetnek haza, kötelező és unalmasnak ígérkező Győzelmi Körútra kell menniük, ismét csak a tévénézők árgus tekinte előtt. A kötelező udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen.

A Futótűz nevet viselő második részt november 22-én mutatják be, a magyar premier az amerikaival egy időben lesz. A filmben az Oscar-díjas Jennifer Lawrence mellett Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth és Donald Sutherland is visszatér. 

A trilógia utolsó részének adaptációját szeptember közepén kezdik forgatni, egy Twitter-üzenetből az is kiderült, hogy atlantai és bostoni helyszíneken. A befejező részre még sokat kell várni: Suzanne Collins bestsellerének harmadik kötetéből két filmet is készítenek, az első 2014 novemberében, a második egy évre rá, 2015 novemberében kerül majd a mozikba.

 
 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.