Ittasan és drogosan támadt rá egy nőre az utcán

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság kedden azt a férfit, aki vasárnap Érden rátámadt egy nőre, majd a nő védelmére siető férfit többször fejbe rúgta - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Gyugyi Csilla az előzményekről elmondta, hogy a gyanúsított ittas és drogos állapotban az érdi vasútállomás környékén vasárnap hajnalban kötött bele egy társaság nő tagjába. Obszcén szavakkal szidalmazta a nőt, követte a társaságot, majd egy arra járó férfit, aki a nő védelmére kelt, ököllel többször fejbe ütött. A sértett a földre került, a gyanúsított többször fejbe rúgta, majd magához vette az eszméletét vesztő férfi mobiltelefonját. A megtámadottat életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével és kifosztással vádolja a támadót. A férfit - az ügyészségi indítványt jóváhagyva - 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a bűncselekmény kiemelkedő súlya, a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a bűnismétlés eshetősége miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.