Ittasan vezetett Demcsák Zsuzsa

Hétfőn hajnalban egy közúti ellenőrzésen igazoltatta a rendőrség a Nagy Duett-beli szereplésének ünnepléséről hazatérő műsorvezetőt, aki az alkoholszonda szerint ittasan vezetett.

Demcsák Zsuzsa vasárnap továbbjutott a TV2 énekes vetélkedőjében, ennek örömére ivott néhány pohárral, hogy levezesse a próbák fáradalmait és az adás izgalmait. A másnapi Mokkát sem ő vezette. 

Autóval indult hazafelé, amikor a Bors értesülései szerint megállították a rendőrök egy rutinellenőrzésre. Ilyenkor teljesen általánosnak számít, hogy a sofőr megfújja az alkoholszondát. A műszer alkoholfogyasztást jelzett. 

Arra, hogy pontosan mennyit és mit fogyasztott, a Bors nem tért ki. A rendőrség egyelőre nem válaszolt a bulvárlap kérdéseire, hogy mit mutatott a szonda, és milyen büntetésre számíthat a TV2 egyik arcának számító tévés.

A Népszabadság megkereste a TV2-t, hogy mi a csatorna álláspontja az ügyben, illetve, hogy ezek után a képernyőn maradhat-e a műsorvezető. Cikkünket frissítjük, amint a csatorna válasza megérkezik.

Demcsák Zsuzsát lapunknak egyelőre nem sikerült utolérni. A Borsnak elismerte a történteket:

"Való igaz, igazoltattak! Borzasztóan sajnálom! Kiengedtem a gőzt A Nagy Duett után. Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom" – mondta Demcsák, hozzátéve, hogy nem vették el a jogosítványát.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.