Ittas vezetésért letartóztatták a kanadai tinisztárt

Floridában letartóztatták Justin Biebert ittas vezetésért, e mellett felelnie kell az illegális gyorsulási versenyen való részvételért is.

A miami rendőrség letartóztatta a 19 éves énekest. Nem elég, hogy Bieber ittasan vezetett, a parton egy illegális gyorsulási versenybe is beszállt - írja a BBC.

Justin Bieber a torontói MuchMusic Video Awards gáláján
Singer Justin Bieber throws his coat into the crowd as he performs at the 2010 MuchMusic Video Awards in Toronto June 20, 2010. REUTERS/Mike Cassese (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT)

Az ifjú pop sztár újabban leginkább botrányaival hívja fel magára a sajtó és a rajongók figyelmét. Január elején szomszédja azért jelentette fel, mert állítólag tojással dobálta meg a házát. Alig egy héttel ezelőtt pedig kokaint találtak Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.

A rendőrségnek korábban is meggyűlt már a baja a tinilányok kedvencével, szomszédai tavaly többször panaszt tettek a viselkedése miatt, egy alkalommal például azért jelentették fel a seriffnél, mert autójával nagy sebességgel száguldozott a gazdagok és hírességek lakta környék utcáin.

Márciusban a környék egyik lakója azt állította, hogy Bieber a háza előtt leköpte és megfenyegette őt, miután valamin összevesztek. Az énekes ellen akkor nem indítottak eljárást. Szintén nem lett következménye annak, hogy az ifjú előadóművész 2012 novemberében megpofozott egy lesifotóst egy calabasasi mozi előtt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.