Itt a piros, hol a piros: elkapták az erőszakos szerencsejátékost

Erőszakkal próbálta rávenni honfitársát egy román férfi, hogy szálljon be az "itt a piros, hol a piros" szerencsejátékba az M1-es autópálya egyik pihenőjében, majd meglopta a nőt, de a rendőrök érkezése előtt visszaadta az elemelt pénz felét.

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-nek elmondta: vasárnap az Ausztriába tartó, rövid pihenőre megálló román buszból kiszálló egyik nőt két honfitársa próbálta meggyőzni, hogy játsszon. Amikor a 34 éves asszony erre nem volt hajlandó, egyikük addig lökdöste a nőt, amíg ki nem emelt háromezer svájci frankot a kezében lévő borítékból.

Amikor a sértett észrevette, hogy hiányzik a pénze, és visszakövetelte, a csaló az összeg felét odaadta, majd megpróbálta az asszonyt feltuszkolni az induló buszra. Ekkor gördült be az autópályán szolgálatot teljesítő járőr a benzinkút parkolójába.

A sajtóügyeletes jelezte: az asszonnyal dulakodó 35 éves román férfit a rendőrjárőr tiltott szerencsejáték szervezése miatt elfogta és a mosonmagyaróvári rendőrkapitányságra előállította. Nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt folyik ellene a vizsgálat. Társa még a járőrök megjelenése előtt elmenekült a pénzzel, a rendőrség keresi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.