A Nike elkészítette: Marty McFly cipője a Vissza a jövőbe II-ből

Eljött az idő… az egyik sportszergyártó elkészítette A Vissza a jövőbe című film főhősének, Marty McFlynak futurisztikus magasszárú cipőjét - négy évvel valódi létezése előtt.

Nagy fogásra készült a sportszergyártó, és talán kicsit el is siette a piacra dobást. A film szerint Michael J. Fox csak 2015-ben húzta lábára a csodalábbelit. Az új Air Magből a cég 1500 párt gyártott.

A sportszergyártó nemrég bejelentette, hogy a limitált széria összes darabját (1500) az eBay-en fogja elárverezni. A lecsapott árakból befolyt összeget a Michael J. Fox alapítvány kapja, és a Parkinson-kór kutatására fordítják.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A csodacsukába led panelt építettek be, ami – ahogy a filmben, úgy a valóságban is – újratölthető. Egy-egy töltéssel öt órán keresztül viríthat a cipő. (hirado.hu)


A Nike Air Mag
A pair of 2011 NIKE MAG shoes, based on the original NIKE MAG worn in 2015 by the "Back to the Future" character Marty McFly, played by Michael J. Fox, is displayed during its unveiling at The Montalban Theatre in Hollywood, California September 8, 2011. Fifteen hundred pairs of the 2011 NIKE MAG will be auctioned on eBay with all net proceeds going directly to The Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.