Itt vannak lezárások, járatpótlások a fővárosban

Ahogy azt a BKK kedden előre megjósolta, a szélsőséges időjárás miatt szerdán több helyen is fennakadásokat okoz a tömegközlekedésben a viharos szél és az eső. Mondjuk is, hogy hol. Cikkünk folyamatosan frissül.

Módosított útvonalon jár a 44-es, a 46-os, a 146-os és a 244-es busz a főváros XVI. kerületben, nem érintve a Margit utca megállót, mert a nagy esőzés miatt lezárták az Arany János utca egy szakaszát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerda reggel a Facebook-oldalán.

Tájékoztatásuk szerint a buszok a Margit utca–Olga utca–Sasvár utca útvonalon járnak a Margit utca–Arany János utca helyett, mert az Arany János utcát a Margit utca és a Sasvár utca között lezárták a közúti forgalom elől.

Közölték azt is, hogy az 51-es villamos helyett busz jár a Koppány utca és a Gubacsi út között, szintén a hömpölygő víz miatt.

A BKK azt kéri az utasoktól, hogy mindenki a tervezettnél korábban induljon útnak és előzetesen tájékozódjon az esetleges változásokról a BKK Info, illetve központ Facebook oldalon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.