Ismét venezuelai lány lett a világszépe

A múlt évhez hasonlóan idén is venezuelai lány nyerte a Miss Universe szépségversenyt, amelyet ezúttal a Bahama-szigeteki Atlantis Hotelben rendeztek meg.

Helyi idő szerint vasárnap késő este hirdettek eredményt, és a televízió élő műsorát világszerte követő milliók megtudhatták, hogy az idei, 58. verseny győztese a 18 esztendős Stefania Fernández Venezuelából. A koronát honfitársnője, a tavalyi nyertes Dayana Mendoza tette a fejére.

Stefania immár a hatodik venezuelai szépségkirálynő a Miss Universe történetében. Mögötte a második helyen a Dominikai Köztársaságot képviselő Ada Aimée de la Cruz végzett, utánuk sorrendben Koszovó, Ausztrália és Puerto Rico szépe következett.

Összesen 83 ország szépségkirálynőjét bírálta el a 12 tagú zsűri, amely színészekből, énekesekből és producerekből állt.

A 18 éves venezuelai Stefania Fernandez-t szépségkirálynővé koronázza honfitársnője, az előző évi győztes Dayana Mendoza
Miss Venezuela Stefania Fernandez (L) is named Miss Universe 2009 while 2008 Miss Universe Dayana Mendoza of Venezuela prepares to place the crown on her head during the annual pageant at Atlantis on Paradise Island in the Bahamas August 23, 2009. REUTERS/Lucas Jackson (BAHAMAS SOCIETY ENTERTAINMENT) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.