Ismét Ricky Gervais lesz a Golden Globe-gála házigazdája

Ismét Ricky Gervais lesz a januári Golden Globe-díjátadó házigazdája – jelentették be a ceremónia szervezői Twitter-üzenetben.

Ismét felkötheti a gatyáját Hollywood, Ricky Gervais lesz ugyanis újra a január 15-én megrendezésre kerülő Golden Globe-díjátadó házigazdája – írja a BBC online kiadása.

A brit mókamester immár harmadik alkalommal szórakoztatja a nagyérdeműt, a hírt pedig twitterén is megerősítette: – Vissza a házigazdaszerepbe. Féljetek, hollywoodi arcok, nagyon féljetek.

Azt ígéri, bibliai csapást mér majd a sztárocskákra – ismét. A tavalyi díjátadó is hatalmas felháborodást keltett,  a brit mókamester vicceit mind a ceremónián jelenlévők, mind az esemény szervezői elfogadhatatlannak találták – legalábbis nyilvánosan, a sajtó képviselői előtt.

A színész elmondása szerint hiába próbálta megkeresni azt a személyt, akit konkrétan sikerült megsértenie, nem találta meg. – Paul McCartney dühös volt...nem, nem volt az. És nem volt az Tim Allen és Tom Hanks sem. Később együtt iszogattunk. Miért kell az embereknek mindent így kiszíneznie? – írta a show-t követően.

A ceremónia, amelyen a HFPA televíziós és filmes kategóriákban odaítélt díjait adják át, január 15-én lesz. A népszerű műsort az NBC fogja közvetíteni Los Angelesből.

A mókamester visszatér
British comedian Ricky Gervais gestures backstage at the 66th annual Golden Globe awards in Beverly Hills, California January 11, 2009. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.