Ismét babát vár a gyönyörű színésznő

Nem egészen egy évvel első gyermeke születése után a Transformers sztárja ismét anyai örömök elé néz. A 27 éves színésznő és férje újra kisfiút várnak.

A világ legszexisebb nőjének többször is megválasztott Megan Fox egészen fiatalon, alig 18 évesen kezdett el randizgatni a 12 évvel idősebb színésszel, a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert Brian Austin Greennel. A pár két évvel később eljegyezte egymást, majd 2010 nyarán a Hawaii-szigeteken kimondták a boldogító igent is.

A színésznő nem sokkal később azt nyilatkozta, legalább kettő, de talán inkább három gyereket szeretnének. A sztárpár első gyermeke tavaly ősszel született, a kicsi a Noah Shannon nevet kapta.

Megan egy hónapja jelentette be, hogy újabb csemetével bővül a család, most pedig már azt is tudni lehet, a gyönyörű színésznő újra kisfiút hord a szíve alatt - írja a Female First. A baba nemét persze – ahogy az lenni szokott – nem a szülők, hanem egy egy közeli ismerős árulta el a Touch Magazinnak.

Noha a színésznő az elmúlt egy évet babázással töltötte, idén nyáron ismét dolgozni kezdett: April O'Neilt alakítja a jövőre mozikba kerülő Tini Nindzsa Teknőcök újabb változatában. Megan a várandósság ellenére elkészíti a filmet, nem ugrik be másik színésznő a helyére, a forgatás nagy része ugyanis már lezajlott.

Megannak férje előző házasságából már van egy mostohafia, a tizenegy éves Kassius.

Megan Fox amerikai színésznő és férje a Beverly Hills 90210-ből ismert Brian Austin Green
Milánó, 2010. szeptember 27. Megan FOX amerikai színésznő és férje, Brian Austin GREEN amerikai színész megérkezik Giorgio Armani olasz divattervező 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatójára a milánói divathéten 2010. szeptember 27-én. (MTI/AP/Luca Bruno)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.