Ismét teljes vonalon jár a 4-6-os

Búcsút mondunk a pótlóbuszoknak, legalábbis ami a körúti villamosok vonalát illeti. Befejeződött a márciusban kezdődött felújítás a 4-es és a 6-os villamos vonalán, újra a teljes vonalon szállítják az utasokat a szerelvények.

Május 24-étől újra csak Combino villamosok viszik az utasokat a dél-budai végállomásuktól a Széll Kálmán tér M-ig, a felújítás alatt álló tér Vérmező út menti oldalán kialakított ideiglenes végállomásig. Május 22-étől a Margit körút Keleti Károly utcai csomópontjában, majd május 23-ától a Rómer Flóris utcában, a Margit utca–Mecset utca szerpentinen, valamint a Margit körút–Fekete Sas utca csomópontban is visszaáll az eredeti forgalmi rend.

A nagykörúti villamospálya-felújítás befejezésével május 24-étől a közúti forgalmat érintő, korábban bevezetett korlátozások a Szent István körúton és a Teréz körúton is megszűnnek. Ugyanakkor a Széll Kálmán tér felújítása, valamint a budai fonódó villamoshálózat építése miatt továbbra is kell forgalomkorlátozásokra számítani. - közölte a BKK

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.