Ismerte egymást a családkereső műsor testvérpárja

Az ugyan igaz, hogy személyesen a Keresem a családom kamerái előtt találkozott egymással először egy testvérpár, ám régóta tudtak már egymásról, és tartották is a kapcsolatot az interneten – tudta meg a Bors.

A családegyesítő műsor első adásában szereplő Edina és Bernadett apai ágon testvérek, de kisgyerekkoruk óta nem látták egymást. Edina hét-, Bernadett ötéves volt, amikor utoljára látták egymást, aztán az élet elsodorta őket egymás mellől.

Edina óvónő lett Tatabányán, Papp Bernadett pedig, miután megnyerte az 1992-es szépségversenyt, megismerte férjét, és kiköltözött Dél-Afrikába.

Az RTL Klub műsorában Lilu és Bernadett első internetes beszélgetésén az egykori szépségkirálynőnek fogalma sincs, ki üzenhetett neki Magyarországról. Amikor a műsorvezető elárulja, meglepve és meghatódva reagál: „igen, hallottam, hogy van egy féltestvérem, nagyon szeretnék vele találkozni”. Majd Lilu közvetítésével egy kilencezer kilométeres repülőút után a testvérek egy megható jelenetben egymás nyakába borulnak, és lefolytatják az első nagy személyes beszélgetést.

A Bors megtudta, hogy a történet így nem kerek, Bernadett ugyanis nagyon jól tudta, hogy van egy féltestvére, olyannyira, hogy ismerősök voltak a Facebookon, és ha nem is személyesen, de már megejtették azt a bizonyos első nagy beszélgetést.

A Máté Kriszta producer és Hadas Kriszta főszerkesztő által jegyzett műsorból az kiderül, hogy az idősebbik nővér felismerte a televízióból Bernadettet, amikor megnyerte a szépségversenyt, de az már nem, hogy ezután édesapja segítségével megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot. Az első próbálkozás ugyan sikertelen volt, de Edina nem várt 23 évet a következővel – derül ki a cikkből.

A Bors a munkahelyén, egy tatabányai óvodában érte utol Edinát, aki elmesélte: nem tagadta a műsor készítőinek, hogy régóta tartja a kapcsolatot Bernadettel.

– Ahogy a műsor készítői, úgy én sem állítottam soha, hogy nem tudtam Bernadettről, én azt mondtam a műsorban is, hogy negyven éve nem találkoztam a testvéremmel. Tehát itt semmi olyasmi nem volt, hogy én nem tudok róla semmit, vagy nincs háttér-információm róla. Beszéltem Hadas Krisztáékkal, akik azt mondták, hogy ez egy teljesen korrekt történet, én ahhoz kértem segítséget, hogy találkozhassak a húgommal. Hálás vagyok, hogy ezt lehetővé tették, nélkülük ez nem sikerült volna – mondta Edina.

A műsor producere, Máté Kriszta így reagált: – Én úgy tudom, hogy bejelölték egymást az interneten, erről szólt is Edina, a valódi kapcsolat azonban a mi segítségünkkel jött létre, hiszen előtte csak gyermekkorukban találkoztak.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.