Iskolabusz ütközött melósbusszal, ketten meghaltak

Két ember meghalt, további kettő súlyos, huszonnégy pedig könnyebb sérülést szenvedett a Nagykálló és Geszteréd között hétfő délután történt buszbalesetben - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.
A két jármű balesetében a munkásokat szállító kisbuszban ülők közül két felnőtt a helyszínen meghalt.
A két jármű balesetében a munkásokat szállító kisbuszban ülők közül két felnőtt a helyszínen meghalt.
Taipusz Attila / MTI

Az útszakasz érpataki elágazása közelében ütközött össze egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz. Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a mikrobuszban utazó három ember közül két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, a mentők kilenc mentőautóval és két mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Egy 19 éves lány és egy fiú súlyos fejsérülést szenvedett, őket helikopterrel a miskolci és debreceni kórházba vitték. Huszonnégy könnyebb sérültet a nyíregyházi és a debreceni kórházba szállítottak.

A műszaki mentéshez a nyíregyházi, a szakolyi és a nagykállói tűzoltók vonultak ki. A rendőrségi helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.