Intézkedő rendőrökre támadt az ittas mozgássérült nő

Az 57 éves asszony maga hívta ki a rendőröket azt állítva, hogy a kocsibejáróján szabálytalanul parkol egy kocsi. Kiderült, hogy az autó az ingatlan tulajdonosáé, a rendőrök ezt el akarták mondani a nőnek, aki azért támadt nekik, mert nem akartak helyet foglalni a lakásában, pedig ott ő az úr.

Intézkedő rendőrt ütött meg egy nő Nyíregyházán, az 57 éves asszonnyal szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás - közölte lapunkkal a szabolcs-szatmár-beregi főkapitányság sajtószóvivője.

A nő szombaton bejelentést tett a rendőrségen, hogy kocsibejáróján szabálytalanul parkol egy autó - mondta az előzményekről Fülöp Gergely százados.

A jelzésre helyszínre küldött rendőrök megállapították hogy a gépkocsi az ingatlan tulajdonosáé és szabályosan parkol, senkit sem akadályoz - folytatta a szóvivő. A járőrök bementek a bejelentő lakásába, hogy tájékoztassák a nőt, aki hellyel kínálta őket, amit a siető rendőrök nem fogadtak el. Az asszony ekkor azt kiabálta, hogy ő az úr a lakásban, azt kell csinálni, amit ő mond. A rendőrök hiába mondták az egyébként mozgássérült nőnek, hogy segíteni jöttek, ő megütötte egyiküket. Az 57 éves, az alkoholszonda szerint ittas nőt előállították és az ügyészségen kezdeményeztek ellene eljárást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.