Interneten csábította el áldozatát a rabló

Internetes közösségi portálon csalta lépre áldozatát egy 20 éves tarnazsadányi fiatal, aki társa segítségével később kirabolta a gyanútlan férfit.

A fiatal ismerősnek jelölte a 23 éves sértettet, aki ezt annak ellenére elfogadta, hogy nem ismerték egymást. Hosszú csevegések és információszerzés után a fiatal randira hívta az áldozatot. Előtte még valótlan szexuális ajánlatokkal csábítgatta - írja a Heol.hu.

A két férfi július 27-én találkozott. A fiatal a megbeszélt időpont előtt összefutott 17 éves barátjával, akivel megbeszélték, hogy együtt rabolják ki a vámosgyörkei áldozatot.

A három fiatal egy elhagyatott, romos épülethez ment, ahol néhány perces beszélgetés után a 20 éves férfi többször felszólította internetes ismerősét, hogy adja át neki a mobiltelefonját és a pénzét. Az áldozat erre nem volt hajlandó, és menekülni próbált, mire bántalmazta őt a fiatal. Az áldozat végül átadta a mobilját, majd a rendőrségnél feljelentést tett.

A tarnazsadányi fiatalt rablás bűntettével, míg társát bűnsegédlettel vádolják. Az ügyészség indítványozta, hogy a házi őrizetben lévő vádlottra szabjanak ki börtönbüntetést, társát pedig próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítéljék.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.