Intenzív osztályra került a világhírű kanadai énekesnő

Eszméletlenül találták otthonában és egy Los Angeles-i kórház intenzív osztályára szállították kedden Joni Mitchell kanadai énekesnőt, dalszerzőt.
A világhírű dalszerző honlapján olvasható közlemény szerint a nyolcszoros Grammy-díjas Mitchell "már a mentőautóban magához tért..., és jelenleg intenzív osztályon vizsgálják állapotát, magánál van, jó hangulatban".

A 73 éves Mitchell a Billboard könnyűzenei magazinnak még decemberben elmondta, hogy egy igen ritka bőrbetegségben, az úgynevezett Morgellons betegségben szenved, ezért nem tud fellépéseket vállalni - tudósított a BBC News.

A Morgellons-szindrómában szenvedők úgy érzik, hogy bogarak másznak a bőrük alatt, állandó viszketés-, csípés-, harapás érzetük van, ezért bőrüket vakarják, csipkedik. Folyamatosan nyugtalanok, kerülik az emberekkel való kapcsolatot.

Mitchell, akit a Rolling Stone magazin minden idők legjobb dalszerzői között tart számon, olyan nagy sikerű dalokkal ajándékozta meg rajongóit, mint a Big Yellow Taxi, a Woodstock és a Blue. Az Egyesült Államokban élő énekes-dalszerzőt 1997-ben iktatták be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.