Óriási interaktív animáció a Felvonulási térnél

A megszokott képeslapok és üdvözlő kártyák helyett a Felvonulási térnél december 27-től óriási, interaktív animáció segítségével lehet fénybogarakba csomagolni jókívánságainkat, melyek aztán az égig szállhatnak, hogy teljesüljenek.

A Dózsa György út 84/A szám alatt található budapesti irodaház földszinti üvegfelületén repkedő kis fénybogarak hívják fel magukra a figyelmet. Aki közelebb lép, tapasztalni fogja, hogy a kivetített kis lényeket meg is lehet fogni, így azok a jövő évvel kapcsolatos pozitív gondolatokká változnak. Az interaktív élmény a „Tweetpositive projekt” nevet viseli, és azzal a céllal hozták létre, hogy a megszokott, boldog új évet kívánó képeslapoknál valami inspirálóbbat nyújthassanak az embereknek ahhoz, hogy optimistán kezdhessék az új esztendőt. A DDB reklámügynökség kezdeményezésére remélhetőleg számtalan sok-sok pozitív üzenet jelenik majd meg a falon, amit a projekt alkotói a támogató emberektől várnak. A beküldés lehetőségéről és a projekt részleteiről a www.facebook.com/tweetpositive oldalon lehet tájékozódni.

Az installáció december 27-e és január 6-a között minden délután 16 órától tekinthető meg a Felvonulási térnél. A szervezők remélik, hogy a Twitteren keresztül minél több beküldött pozitív gondolatot tudnak majd fénybogárba csomagolni. A projekt egyik alkotója, Szántó Gábor, a DDB digitális és innovációs csapatának vezetője bízik a sikerben: „A médiából ömlenek a rossz hírek, ezért talán még soha nem volt nagyobb szükség arra, hogy a pozitív dolgokat keressék az emberek maguk körül és a rossz hírek helyett a pozitív dolgok terjedjenek. Ez az alapgondolat késztetett minket arra, hogy létrehozzuk ezt az óriás installációt. Hiszünk az átadott szavak erejében, és reméljük, az emberek is szeretni fogják a kezdeményezést.”

Az installációt az arra járók mozgásvezérlők segítségével interaktív módon fedezhetik fel. Ha megfogják a röpködő lények egyikét, a belerejtett pozitív tartalmú tweet kicsomagolódik és olvashatóvá válik.

 

 

.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.