Íme a gyönyörű énekesnő karcsúságának titka

Amikor Rihanna a vörös szőnyegre lépett abban mélyen dekoltált Armani ruhában a Grammy-díjátadón, minden szem rögtön rászegeződött. Enyhén izmos karok, karcsú derék, formás lábak. Vajon hogyan tartja magát formában a barbadosi énekesnő?

Rihanna aztán nem szégyenlősködött, amikor kiválasztotta ruháját a Grammy-díjátadóra. A fekete Armani-csoda szabadon hagyta egész hátát, mélyen dekoltált volt és a magas sliccelésnek köszönhetően még a lábait is kivillantotta.

Wait Your Turn - várj a te pillanatodra énekli Rihanna az este legemlékezetesebb ruhájában
Rihanna performs "Wait Your Turn" at the 2009 American Music Awards in Los Angeles, California November 22, 2009. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)

Noha a ruha valóban nagyon merész szabású, az énekesnőnek azonban mégsem kell szégyenkeznie: tökéletes alakján hibátlanul mutatott.

A hollywoodi sztáredző, Harley Pasternak a People magazinnak elárulta, hogyan segít az énekesnőnek megtartania karcsú vonalait: a "The 5-Factor World Diet" című sikerkönyv szerzője felügyeli az edzéseket és táplálkozási útmutatóval is szolgál az énekesnő számára.

"Rihannának egyszerűn csodás alakja van, nincs nehéz dolgunkunk, mindössze csak egy kis finom alakformálás" - áradozott világhírű vendégéről az edző, aki hetente legalább háromszor tart edzést az énekesnőnek.

Az egyenként minimum 25 percesek órákon egyszerre egy testtájra koncentrálnak, az erősítés után pedig még kardiógyakorlatok is következnek, mondjuk ugrókötelezés vagy biciklizés.

"Ezek az egyszerű gyakorlatok akár koncert előtt a hotelszobában vagy a backstage-ben is elvégezhetők" - mondja Pasternak. Rihanna naponta öt alkalommal étkezik, amibe néha belefér egy kis chips is. Az énekesnő persze többnyire nem nassol, hanem egészségesen táplálkozik, sok zöldséget és gyümölcsöt eszik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.