Íme, az idei év legszexisebb pasija

A People magazin olvasói idén Adam Levine-t, a Maroon 5 frontemberét választották a világ legszexisebb élő férfijának.

"Zenészként mindig arról fantáziáltam, hogy Grammy-díjat nyerek, de erre sohasem gondoltam" - nyilatkozta a 34 éves énekes, akinek igazán nincs oka panaszra: az amerikai pop-rock bandája három Grammy-szobrocskával büszkélkedhet. A frontember azt is bevallotta, mikor értesítették a hírről, hogy őt választották a világ legszexisebb férfijának, azt hitte, csak ugratják.

Adam Levine a világ legszexisebb pasija
Singer Adam Levine performs with his band Maroon 5 on NBC's 'Today' show in New York in this June 14, 2013 file photo. Levine, the frontman of the Grammy Award-winning rock group Maroon 5 and a judge on the hit NBC singing show "The Voice," was named People magazine's sexiest man alive, the magazine announced on November 19, 2013. REUTERS/Brendan McDermid/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE HEADSHOT)

Jimmy Kimmel műsorában megköszönte az édesanyjának és édesapjának, akik elképesztően szexik, és Ryan Goslingnak, hogy folyamatosan visszautasította ezt a megtisztelő címet. "Ez nagyban megkönnyítette a helyzetemet" - viccelődött a show-ban. 

"Sokan bagatelizzálják az ilyesmit. Azt mondják, az egész semmiség, és úgy vélik, hogy az egész a médiafelhajtásról szól, hogy minél jobban el tudják adni a magazint, és megerősítik azt a képet, hogy Hollywoodban minden a látszatról szól" - mondta el a frontember, és hozzátette: szerinte a világ legszexisebb emberének lenni menő.

Az amerikai magazin olvasói tavaly Channing Tatumot, 2011-ben Bradley Coopert, 2010-ben pedig Ryan Reynolds-ot ítélték a legszexisebbnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.