Íme, a legjobban kereső tévésztárok

Leszorította a trónról Charlie Sheent a Két pasi meg egy kicsi új sztárja, Ashton Kutcher. A szerepnek hála a májust megelőző egy évben 24 millió dollárt (átszámítva 5,1 milliárd forintot) keresett.

A  Forbes magazin csütörtökön közölt adatai szerint Kutcher, aki Charlie Sheen kirúgása után került be a népszerű sorozatba, ezért a szerepéért kapta a legtöbbet, de Szilícium-völgyi befektetése is dagasztotta bankszámláját.

Ő a legjobban kereső tévésztár
Actor Ashton Kutcher speaks during "A Decade of Difference: A Concert Celebrating 10 Years of the William J. Clinton Foundation" at the Hollywood Bowl in Hollywood, California in this October 15, 2011 file photo. Kutcher will play Steve Jobs in a movie about the late Apple co-founder from his early days as a "wayward hippie" up through to his technology ventures, according to show business publication Variety. The independent film "Jobs" is based on a script by Matt Whiteley and will be directed by Joshua Michael Stern, according to news reports on April 1, 2012. REUTERS/Mario Anzuoni/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)

Sheen, akit botrányos viselkedése miatt távolítottak el a CBS sorozatából, az előző évben még a lista csúcsán trónolt 40 millió dolláros bevétellel, az idei rangsorba azonban már be sem került. A kiesők között van még Steve Carrell is, aki tavaly otthagyta az Office-sorozatot – adta hírül a BBC.

A 2011 májusától számított egyéves jövedelem alapján összeállított toplista második helyét Hugh Laurie, a Doktor House sztárja és Ray Romano, a Men of a Certain Age című komédiasorozat főszereplője foglalta el 18-18 millió dollárral. A Forbes megjegyezte, hogy már mindkét sorozat befejeződött, és hacsak nem jut újabb izgalmas tévészerephez, Laurie jövedelme jelentősen csökkenni fog.

A negyedik helyen is ketten osztoznak: Alec Baldwin és Mark Harmon 15-15 milliót (3,2 milliárd forintot) kaptak tévés szerepeikért.

Az első tíz legjobban kereső közé még sorrendben Tim Allen (14 millió dollár), Jon Cryer (13 millió dollár), Patrick Dempsey (12 millió dollár), valamint Jim Parsons, Johnny Galecki és Jason Segel jutott be. Utóbbi három színész egyaránt 8-8 millió dolláros jövedelemmel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.