Íme, 2012 legszexibb pasija

Biztosan szórakoztok velem! - ez volt Channing Tatum első gondolata, amikor megtudta, hogy őt választották 2012 legszexibb pasijának.

A Magic Mike-nak köszönhetően a People magazin olvasói Channing Tatumot választották 2012-ben az év legszexisebb pasijának.  Korábban többek között Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney és Matt Damon bitorolta ezt a címet.

Channing Tatumot meglepte a hír
Actor Channing Tatum, who stars in the movie "The Eagle," poses for a portrait in Beverly Hills, California February 4, 2011. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

"Az első gondolatom az volt, hogy csak szórakoznak velem" - nyilatkozta Tatum, aki feleségének kutyafürdetés közben mondta el a hírt. "Azóta a legszexisebb férfinak hív" - mondta a színész, aki elárulta, ő és neje, Jenna Dewan-Tatum családot terveznek. Legalább 3 gyereket szeretnének, és úgy érzik, készen állnak. 

Tatum jelenleg a Foxcatcher című filmjére készül, éjt nappallá téve edz, hogy hitelesen alakíthassa az olimpiai bajnok Mark Schultzot.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.