Íme a Sziget idei himnusza - videó

Megszületett a 2015-ös Sziget Fesztiválköztársaság himnuszának videoklipje. „A Sziget egy kötelező évi program, annyi zenével, emberrel, élménnyel, amennyit csak be lehet fogadni. Szabadság, lazaság, buli" – mondja Sena. Erről szól a klip is.

A Sziget legjobb pillanatait sűríti egy dalnyi hosszúságú filmbe a Szabadság Szigete idei himnuszának klipje. És ahogy minden Sziget polgárnak, a himnuszt szerző Irie Maffia tagjainak is vannak felejthetetlen Sziget emlékei. „Egy jól sikerült koncert után kicsit jobban megnyomtam a bulit és egy sátorban ébredtem másnap délben" – meséli MC Columbo. "Mivel az előző napi karszalaggal sétáltam ki, sajnos lekapcsoltak a biztonságiak és kérték, hogy várjam be a gyűjtőkocsit, ami a bliccelőket viszi ki. Elég kalandosan hangzott, ezért nem is ellenkeztem. Így esett, hogy egy pár holland punk társaságában hagytam el a Szigetet, kvázi egy "rabomobilban" – emlékszik nevetve az Irie Maffia MC-je, aki szerint a Sziget nem más, mint "egy mintaállam, ahol hovatartozástól és beszélt nyelvtől függetlenül tud felhőtlenül együtt élni több tízezer ember."

Az Irie Maffia Easy As One Two Three című nótája itt látható:

Az Easy As One Two Three című Sziget himnusz idén a nagyszínpadon hangzik majd el, a most 10 éves Irie Maffia legújabb lemezének többi dalával együtt, de a zenekar az eddigi pályafutásának teljes terméséből is válogat majd. "Az új lemez anyagán kívül igyekszünk egy teljes képet adni a 10 éves munkánkból" – mondja Sena, "Tavaly őrületesen jó buli volt az A38 sátorban, szóval idén is fergeteges koncert lesz. Ráadásul nagyszínpadon játszani a Szigeten hatalmas dolog és az új lemezzel turnézva azt hiszem, mindjárt elájulok a gyönyörtől" – teszi hozzá az énekes.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.