Ilyen uzsonnákat csomagol egy igazán kreatív apuka

A hozzá hasonló elfoglalt, mindig sietős szülőknek szeretne segíteni egy háromgyerekes San Francisco-i apuka, Beau, azaz Lunchbox Dad, aki blogján kreatív, a gyerekek számára is vonzó, iskolába elvihető ételeket mutat be.

Beau házas, teljes állásban dolgozik és három kiskorú gyermek apja.  Olyan uzsonnákat szeretett volna kitalálni, melyeket nem csak megenni, de elfogyasztani is mókás, ezért a gyerekek is szívesen segítenek benne.

A férfi eredetileg csak azt akarta, hogy legyen valami közös programjuk minden nap a lányával, ami mindkettejüket szórakoztatja és segít fenntartani a jó apa-lánya kapcsolatot, majd a közös kreatívkodás annyira bejött, hogy Beau idővel úgy érezte, ezt másokkal is meg kell osztania. Így született meg a LunchboxDad.com, ahol jópofa, gyorsan elkészíthető és egészséges uzsonnakompozíciók elkészítésébe avatja be a hasonló helyzetben lévő szülőket. Az ételkészítésen túl Beau olyan általa is kipróbált termékeket mutat be, melyek segítik az időhiányban szenvedő szülők életét, s emellett gyerekes programokat is ajánl.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.