Illegális pókerklubra csaptak le Miskolcon

Egy Miskolcon működő illegális pókerklubra csapott le a rendőrség a napokban; az APEH és a Szerencsejáték Zrt. munkatársaival közösen tartott akció során több pakli kártyát, készpénzt, illetve asztalokat foglaltak le.

Dobi Tamás rendőrségi szóvivő közölte: a miskolci rendőrkapitányság felderítő osztálya, az APEH és a Szerencsejáték Zrt. munkatársai egy hete - december 21-én - közös akció keretében átfogó ellenőrzést tartottak egy miskolci ingatlanban. Az épületben a hatóságok rendelkezésére álló adatok szerint tiltott szerencsejátékokat szerveztek. Az akció idején is éppen többen várták a "szerencséjüket", azonban ezúttal a rendőrök lepték meg a társaságot - ismertette a részleteket.

Hozzátette: az intézkedés során megállapították a tiltott szerencsejáték szervezését, mivel az érintettek semmilyen hatósági engedéllyel nem rendelkeztek. A miskolci rendőrkapitányság tiltott szerencsejáték szervezése miatt indított eljárást.

A büntető törvénykönyv szerint aki tiltott szerencsejátékot szervez, vagy ehhez helyiséget bocsát rendelkezésre, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.