Ikerlányaival fajtalankodott

Vádat emeltek egy hazánkban élő holland férfi ellen, aki az ügyészség szerint rendszeresen fajtalankodott gyermekkorú ikerlányaival, egyiküket nem egy alkalommal megerőszakolta.

A múlt év őszén tett feljelentést egy holland állampolgárságú nő a kiskunfélegyházi rendőrségen, hogy tizennégy éves ikerlányai elmesélték neki: amikor ő nincs odahaza a férje rendszeresen fajtalankodik, illetve erőszakoskodik velük.

A kislányok rendőrségi meghallgatásából az derült ki, hogy apjuk pornó DVD-ket nézetett velük, majd pedig arra kérte őket, hogy játsszák el a filmben látottakat. Figyelmeztette őket, amit együtt tesznek, arról senkivel se beszéljenek, mert gyermekotthonba kerülnek. A gyerekek vallomásából kiderült, hogy előző, dunántúli lakhelyükön – akkor a lányok még csak nyolcévesek voltak – hasonlóképpen zaklatta őket az apjuk. A férfi tagadta a gyanúsításokat.

A házkutatás során talált pornó DVD-k, valamint az orvos szakértői vélemények alapján a negyvenkét éves holland férfit a múlt év novemberében előzetes letartóztatásba helyezték. Ezt követően a feleség visszavonta a feljelentését, mondván, „Hollandia szabados ország”.

A bizonyítékok alapján azonban a Kiskunfélegyházi Városi Ügyészség a férfit a nevelése alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés bűntettével, valamint szemérem elleni bűntettel és megrontással megvádolta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.