Egyéves kisgyereket akart megfojtani egy vásárló

Fényes nappal, a többi vásárló és az anya szeme láttára kezdett el fojtogatni egy kisbabát egy nő egy londoni szupermarketben. A kicsinek szerencsére nem esett baja, a támadó pedig egyszerűen kisétált az üzletből.

Az anyuka egy London belvárosában lévő élelmiszerboltban nézelődött, miközben egyéves gyerekét egy babakocsiban tolta. A nő egy pillanatra az egyik polc felé hajolt, hogy levegyen valamit, mire visszafordult, egy idegen nő állt a babakocsi mellett, megragadta a kicsi nyakát, majd azt mondta, „a gyerek lenne inkább halott”.

Az anya lélekjelenlétének köszönhetően a kisbaba szerencsére nem sérült meg, de a fiatal nőt a történtek nagyon megviselték lelkileg - írja a The Telegraph.

A bolt biztonsági kamerájának felvételein azt látszik, a középkorú nő lassan és nyugodtan közelít a babakocsihoz, még az sem zavarja, hogy két vásárló szorosan mögötte megy.

Az egész jelenet néhány másodperc alatt zajlott le, a nőt végül a bolt biztonsági őre elvezette, de mivel nem tudott a történtekről, elengedte. A Metropolitan Police szerint a támadó - akit most nagy erőkkel keresnek - valószínűleg követte az anyát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.