Így kell elegánsan elválni Johnny Depptől

Teljes egészében jótékonyságra fordítja Amber Heard színésznő azt a 7 millió dollárt, amit Johnny Depptől kapott a válásukról szóló keddi megegyezés során. A színésznő állítja, hogy a válókereset benyújtásával nem az anyagi haszonszerzés volt a célja.

A válófélben lévő Johnny Depp és Amber Heard kedden peren kívül megállapodott, így nem viszik bíróságra az ügyüket. A megegyezés értelmében a 30 éves színésznő visszavonta a Depp ellen kért távoltartási végzést, az 53 éves filmsztár pedig beleegyezett, hogy 7 millió dollárt fizet exnejének.

A sztárok közös közleményt is kiadtak, melyben kijelentették, hogy bár kapcsolatuk szenvedélyes és hullámzó volt, szereteten alapult és soha egyiküket sem hajtotta az anyagi haszonszerzés.

Ezt látszik alátámasztani az is, hogy a színésznő a teljes összeget jótékonyságra ajánlotta fel. A pénz egyik felét egy gyermekkórház, a másikat pedig egy a bántalmazott nők védelmét ellátó polgári szervezet kapja. A színésznő azt mondta, reméli, hogy így segíteni tud azokon, akik kevésbé képesek megvédeni magukat.

Heard korábban azzal vádolta alkoholproblémákkal küzdő férjét, hogy többször megütötte őt, egy májusi veszekedés során pedig még a mobiltelefonját is hozzávágta. Az incidensről videofelvétel is készült, ami a színésznő javára vált volna a tárgyaláson.

Depp ügyvédje még a megállapodás előtt azt hangoztatta, hogy Amber Heard csak kitalálta a bántalmazást, mert pénzt akar kicsikarni a színésztől, akivel nem készítettek házassági szerződést.

A 7 millió dollárral kapcsolatban Herad leszögezte, hogy soha ezelőtt nem kapott pénzt és ez után sem fog elfogadni semmit Johnny Depptől. A színészek 2011-ben ismerkedtek meg A rumnapló című film forgatásán, majd 2015 februárjában összeházasodtak. A válókeresetet az asszony nyújtotta be 15 hónap múlva, kibékíthetetlen ellentételre hivatkozva.

A bulvármédiában megjelent bennfentes pletykák szerint Heard nem jött ki jól Depp családjával, akik úgy gondolták, a fiatal színésznő csak a karrierje fellendítése érdekében csapott le a színészre, aki 2012-ben vált el előző feleségétől, Vanessa Paradistól. Paradis Depp második felesége volt, két közös gyermekük van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.