Idén már a hatodik ember hal meg bikafuttatáson Spanyolországban

Újabb embert öklelt halálra egy bika Spanyolországban, ahol ezen a nyáron már ő a hagyományos bikafuttatások hatodik áldozata - közölte pénteken a The Local angol nyelvű spanyol hírportál.
Az 53 éves férfit lakóhelye, a dél-spanyolországi Blanca fesztiválján döfte meg a rátámadó bika hatszor is a szarvával csütörtök este. A lottóárus Rafael Ibánez Minano megpróbált kitérni a bika elől, amely egyenesen feléje tartott, ám lecsúszott a kordonról, és éppen a feldühödött állat szarvára esett. Miután a földre került, a bika még többször beledöfött. Minano a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

Idén nyáron ő a hatodik halálos áldozat a Spanyolországban népszerű bikafuttatásokon. Múlt vasárnap egy okostelefonjával a futtatást filmező férfit öklelt fel egy bika, a férfit súlyos sérülései miatt már szintén nem tudták megmenteni a kórházban.

Egy héttel korábban egy bikafuttatást a kerítés mögül néző 89 esztendős férfit nyársalt fel egy bika. Két további áldozat júniusban egy hét alatt hunyt el bikaökleléstől, egy francia turistával pedig júliusban végzett egy bika.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.