Idegösszeomlást kapott Rihanna

Kimerült és összeroppant a mindennapos koncertezés miatt az Umbrella fiatal énekesnője.

Csaknem elmaradt Rihanna hétvégi dublini koncertje, mert az énekesnő nem sokkal a kezdés előtt összeroppant lelkileg - írja a Hír24. A kimerültség, és az izgalom keveréke teljesen padlóra küldte, ahonnan csak Beyoncé tudta felsegíteni. RiRi egy hevesebb sírógörcs közepette tárcsázta mentora, Jay-Z - alakváltó gyermekükkel - terhes nejét, hogy adjon valami okos tanácsot. Bey pedig valahogy lenyugtatta ifjú vetélytársát, és a színpadra parancsolta. Illetve egy hosszabb pihenőt javasolt neki a Loud turné végeztével.

Rihanna a rózsaszínbe fordult színpadon
Madrid, 2010. november 8. RIHANNA Grammy-díjas barbadosi énekesnő fellép az MTV Európa zenei tévécsatorna díjkiosztó ünnepségén (MTV Europe Music Awards (EMA) Madridban 2010. november 7-én. (MTI/EPA/Victor Lerena)

A barbadosi pophercegnő lelki és testi kimerültsége igazából teljesen érthető, mivel még elég sok hátra van a százegy állomásos koncertkörútjából. Szinte majdnem minden este színpadon áll, és az utazások, illetve a heves esti mulatozások miatt nem igazán tud pihenni. Annak ellenére sem, hogy az orvosai letiltották az after party-król és az ivászatról, miután egészségügyi gondjai adódtak.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.