Húsz hónap után találták meg az elveszett kutyát

Szívmelengető történet talált a Facebookon a bama.hu. Mint a lap megírta közel két éves hiábavaló keresés után megkerült egy pécsi család kutyája.

Még 2015. február 7-én csavargott el otthonról Kíra, az öt éves, ivartalanított keverékkutya. Az eb két szomszédos ház házőrzőivel együtt futott el. De míg a másik két kedvenc hamar meglett, Kírának nyoma veszett. A család mindent megtett, hogy felkutassa, fényképét számtalan helyen megosztották. Teltek a hetek, a hónapok, és a legtöbb gazda ilyenkor már lemond arról, hogy valaha viszontláthassa kedvencét. Kíra gazdái azonban nem így tettek. Bár egyre fogyott a remény, hogy valaki rátalál, időközönként újra megosztották a fotóját, hátha csoda történik. És így is lett.

A napokban egy ismeretlen kereste fel őket, hogy szerinte a kutya a pécsbányai közösségi ház udvarán él másfél éve. Természetesen a család azonnal odarohant – és az udvaron ott állt Kíra.

- Nem hiszem, hogy van ennél nagyobb boldogság! - számolt be lapnak a könnyes találkozásról a kutya gazdája. - Tudjuk, hogy Kíra újra a régi lesz! Nagyon gyenge és elesett, de rendbe fog jönni. Sajnos, az egyik szemére valószínűleg megvakult. Húsz hónap után is azonnal megismert minket, de azt a boldogságot, amit akkor láttunk, amikor a másik kutyusunk hangját meghallotta, soha nem fogom elfelejteni!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.