Húsz garázsba tört be Debrecenben egy kamasz

Húsz garázst és pincét tört fel Debrecenben egy 14 éves fiú, aki ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Egy debreceni férfi tett bejelentést január 30-án, hogy a Gohér utcai társasházi lakásának garázsába betört egy fiú, akit a helyszínen visszatart - tájékoztatott Dobó Dénes.

A járőrök igazoltatták a 14 éves fiút, aki bevallotta, hogy aznap a Szotyori utcában is betört egy garázsba, ahonnan szerszámokat lopott.

A bűncselekményből származó tárgyakat a rendőrök a fiúnál megtalálták és lefoglalták. A hajdúsámsoni fiatalkorú kihallgatásakor kiderült, hogy Debrecenben, a Hatvan utcai kertben, a Széchenyi kertben és a Piac utcában összesen 20 garázsba és pincébe tört be.

A gyanúsított beismerő vallomást tett és elmondta, hogy főleg kerékpárokat és szerszámokat lopott. A rendőrség - szabadlábon hagyása mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a fiatalkorú fiúval szemben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.