Hotel nyílt rajongóknak Katalin kórházával szemben

Az egész világ izgatottan várja Katalin, cambridge-i hercegnő babájának érkezését, és néhány szerencsés közülük az elsők között pillanthatja meg az új jövevényt.

A közösségi szállásfoglalással foglalkozó Wimdu és Anglia leghíresebb royalistája, Margaret Tyler egyesített erővel megteremtették a "Royalista Szobát". A fenséges dekorációval ellátott ingatlan a londoni Szűz Mária Kórházzal (a szülés lebonyolítására hivatalosan kinevezett kórházzal) szemben helyezkedik el, tökéletes kilátást biztosítva ezáltal a király család rajongóinak, hogy első sorból élvezhessék a trónöröklési sorban harmadik helyet elfoglaló örökös érkezését.

Kate Middleton elhagyhatta a kórházat
Britain's Prince William leaves the King Edward VII hospital with his wife Catherine, Duchess of Cambridge, London December 6, 2012. Prince William's pregnant wife Kate left the King Edward VII hospital in central London on Thursday where she had spent four days being treated for acute morning sickness. REUTERS/Andrew Winning (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT ROYALS TPX IMAGES OF THE DAY)

Ebben az ingatlanban minden adott ahhoz, hogy a rajongók semmiről se maradjanak le a baba érkezésével kapcsolatban; beleértve egy csúcstechnológiájú teleszkópot, professzionális távcsövet és TV-t. Még pár üveg pezsgő is található a lakásban a baba születését követő tejfakasztó ünneplésre. Ez a Szűz Mária kórháztól kevesebb mint 200 méterre elhelyezkedő ingatlan tökéletes az elszánt monarchisták számára, és már 169 eurótól (50 000 Ft) elérhető a Wimdu honlapján. 

Margaret maga választotta ki a több mint 10 000 darabos királyi relikvia gyűjteményéből a tetőtéri lakás dekorációját. Egy valóságos szentéllyé alakult így a hely, mely Vilmos és Katalin mint leendő szülők előtt tiszteleg. Az ingatlan telis-tele van autentikus darabokkal Margaret nagyrabecsült kollekciójából: pl. limitált kiadású emlék porcelánkészlet a királyi esküvőről, egy baba ajándékkosár a királyi palotaőrök egyenruhájának mintájára készített rugdalózóval, illetve számos magazin és könyv.

"Az egész világ izgatottan várja az új trónörököst. Nagyon büszkévé tesz engem, hogy ekkora mértékű érdeklődést mutatnak e királyi esemény iránt. Szerettem volna segíteni a többi royalistának, hogy a legjobb helyről élhessék át ezt a hatalmas élményt, és ez a paddingtoni ingatlan egyszerűen tökéletes ehhez. Úgy gondolom, ez egy kiváló módja a Katalin és Vilmos előtti tisztelgésnek, illetve a királyi baba üdvözlésének!" - mondta Margaret.

Arne Blackwenn, a Wimdu GmbH vezérigazgatója és társalapítója így nyilatkozott: “Katalin és Vilmos kapcsolata lényegében az egész világ előtt zajlik, és a baba érkezésének híre csak még izgatottabbá tette az embereket. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen híres royalista a Wimdut választotta, tekintve, hogy fő célunk az izgalmas, minőségi szállások biztosítása, illetve az utazás különleges élményének megteremtése. Ez az apartman egyszerűen tökéletes helyszín a királyi család rajongóinak egy kis kiruccanásra.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.