Hős kisfiúnak köszönheti az életét az egyedül szenvedő kutya

A 13 éves Bradley North az iskolából tartott hazafelé a barátaival, amikor észrevették, hogy az egyik parkoló autó ablaka ki van törve. A bent ülő kutya megpróbált megszökni, azonban a póráza fennakadt az autó belsejében. A fiúk egy ideig várták az autó és a kutya gazdáját, amikor azonban az állat bajba került, cselekedtek.

Bradley és társai a Nagy-Manchesterben fekvő Prestwichben sétáltak hazafelé, amikor észrevették a kocsiban a barna bordeaux-i dogot. A kutya – Boo – valószínűleg meg akart szökni, ezért törte ki az ablakot. „Amikor először megláttam a kutyát, azt hittem, le van eresztve az autó ablaka, de mindenütt üvegszilánkok voltak” – mesélte a Manchester Evening Newsnak a fiú.

A társaság várt öt percet, hogy visszajöjjön a kutya gazdája, de az állat közben kiugrott a kocsi ablakán és gyakorlatilag felakasztotta magát a pórázára. Bradley lélekjelenlétének köszönheti az életét. „Egy kicsit felemeltem, hogy ne fojtsa meg magát. Aztán sikerült kikapcsolnom a póráz csatját és kiszabadítottam”.

Az esetet egy arra járó, helyi nő, Alenka Kilmas fényképezte le, aki végignézte, ahogy a fiú megmenti a kutyát. „Hatalmas kutya volt, szerintem nagyobb, mint a fiú. Az állatnak vérzett a lába. Láttam utána a kutya gazdáját is, nagyon hálás volt."

„Nekem is vannak kutyáim. Remélem, hogy ha azok kerülnének ilyen helyzetbe, más is megtenné értük. Kicsit meg voltam ijedve, de arra figyeltem, hogy a kutya jól legyen” – magyarázta tettét a hősnek kikiáltott fiú.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.