Horogkereszt alakú tűz Mendén

Horogkereszt alakú tüzet gyújtották ismeretlenek Mendén, egy cigányok által lakott utcában.

Horogkereszt alakban éghető anyagot locsoltak a földre, majd meggyújtották azt Mendén, egy cigányok által lakott utcában - erősítette meg az MTI értesülését péntek reggel a monori rendőrkapitány; személyi sérülés nem történt.
Mendéről hajnali fél négykor érkezett bejelentés a monori rendőrségre - mondta Kelemen József kapitányságvezető. Egy munkába igyekvő nő arról számolt be, hogy házuk közelében, a porban körülbelül két méter átmérőjű, horogkereszt alakú tűz ég.

A tűz nyoma
A tűz nyoma

Az elsődleges vizsgálat szerint valóban a horogkereszt alakját követve locsoltak gyúlékony anyagot a cigányok által lakott utca egyik háza elé, majd belobbantották a földet - közölte a kapitány. Mire azonban a szemtanú által értesített rokonok a helyszínre értek, magától elaludt a tűz, így személyi sérülés nem történt, és a közeli házak sem voltak veszélyben.

Kelemen József hozzátette: már hajnalban elkezdték a helyszíni szemlét. A tűz keletkezésének helyén talált benzineskannát lefoglalták, folyik a tanúk meghallgatása és a nyomok felkutatása.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.