Hónapokig szexelt férfinak hitt barátnőjével

Bekötött szemmel szexelt több hónapon keresztül férfinak hitt rákbeteg barátjával egy brit nő, aki miután rádöbbent, hogy párja valójában egyik barátnője, azonnal bírósághoz fordult.

„Ez nem az, amire gondolsz" – mondta zavartan barátnőjének a magát Kye Fortune-nak nevező nő, amikor párja levette magáról a szeretkezésnél használt, szemét eltakaró kendőt, és szembesült a valósággal. Kiderült, hogy a barátja - akit két évig férfinak hitt – valójában a barátnője, Gayle Newland.

A huszonöt éves nő 2011-ben Kye Fortune néven jelölte ismerősnek barátnőjét a Facebookon, magát félig filippínó, félig latin férfinak kiadva – írja a Telegraph. Newland elhitette, hogy autóbalesetet szenvedett, amelyet követően a vizsgálatok során az orvosok rájöttek, hogy agydaganata van Barátnőjének azt mondta, hogy a kezelések következtében károsodásokat szenvedett, amelyeket nem szeretne, ha bárki látna, ezért arra kérte, hogy amikor találkoznak, a nő kösse be a szemét.

A pár először egy hotelben találkozott. Kye a fürdőszobába bújt, mikor barátnője megérkezett, az ágyra rózsaszirmokat szórt, és Hello Kitty plüssfigurákat tett. A nő felvette a szemét eltakaró alvó maszkot és sálat, mire Kye kijött a fürdőből és szeretkeztek. A férfinak álcázott nő felcsatolható műpéniszt használt az együttlét közben, majd mikor véget ért a légyott, azt mondta, vissza kell térnie a kórházba.

Az első találkozást további szállodai aktusok követték, melyek után Kye ellátogatott a barátnője lakására is, ahol kiderült az igazság:

„Amikor szexeltünk, megfogtam a tarkóját, és a kezem hozzáért valamihez. Nem éreztem jól. Valami azt súgta, vegyem le a kendőt. Lehúztam. Gayle ott állt. Nem tudtam elhinni. Azonnal az arcára tette a kezét, és azt mondta: ez nem az, amire gondolsz" – mesélte a leleplezés pillanatát az átvert nő, aki feljelentette barátnőjét. A kettejük párkapcsolata két évig tartott, de szexuális viszony csak 2013 februárja és júniusa között volt köztük.

Gayle Newton a héten állt a bíróság elé, ahol tagadta az ötrendbeli szexuális zaklatást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.