Holttest fölött aludtak a vendégek egy thai szállodában

Letartóztattak Thaiföldön két tizenéves fiút, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megöltek egy transznemű nőt, majd a holttestet egy ágyneműtartóba rejtették egy szállodai szobában.

A 28 éves Amphon Kongsong holttestére a tengerparti fekvésű Pattaja egyik szállodájának szobájában találták meg, miután két vendég furcsa szagra panaszkodott, majd egy szobalány vérfoltot talált az ágy mellett.

Apichai Kropphet, a helyi rendőrség vezetője a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy holttest már 3-4 napos lehetett és egy házaspár még aludt is a matracon, amely alá a transznemű nőt elrejtették.

A gyilkossággal egy 17 és egy 14 éves fiút vádolnak, akiket már le is tartóztattak. Ügyüket a fiatalkorúak bírósága tárgyalja majd. A 17 éves gyanúsított a Facebookon ismerte meg a nőt, akitől munkakereséshez kért segítséget.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a találkozót csütörtökre, a szállodai szobába beszélték meg, ahol a nő szexuális ajánlatott tett az idősebb fiúnak. Emiatt dulakodás tört ki, ami Amphon Kongsong halálával végződött. A gyanú szerint a 14 éves fiú segédkezett a gyilkosságban idősebb barátjának. A szálloda vezetősége szombaton értesítette a rendőrséget.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.