Holtan találtak rá a Siófoknál eltűnt sárkányrepülősökre

Megtalálták a roncsait annak a sárkányrepülőnek, amelynek még szerda este veszett nyoma Siófoknál. A gép lezuhant, a pilótán és utasán már nem tudtak segíteni, mindketten meghaltak.

Szerda este jelentették be a rendőrségre, hogy két emberrel eltűnt egy motoros sárkányrepülő Siófok-Kilitinél. A gép sétarepülésre indult, de már nem tért vissza a reptérre. A rendőrség nagy erőkkel, helikopter bevetésével kezdte keresni a gépet, amelyre csak csütörtök reggel találtak rá.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Ságvár és Siófok-Kiliti között, egy kukoricatáblában találták rá a gépre, amely a földbe csapódott. A pilóta és utasa sem élte túl a zuhanást. Egy 53 éves siófoki, és egy 25 éves zamárdi férfi vesztette életét a balesetben.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Rendőrök és tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol holtan találták meg Ságvár közelében azt a két embert, aki 2011. augusztus 3-án motoros sárkányrepülővel indult el Siófok-Kilitiről.
Ságvár, 2011. augusztus 4. Rendőrök és tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol holtan találták meg Ságvár közelében azt a két embert, aki 2011. augusztus 3-án motoros sárkányrepülővel indult el Siófok-Kilitiről. A holttestekre a két település között, egy kukoricásban bukkantak rá. A légi jármű vezetőjét tapasztalt pilótaként ismerték, az utasa szintén magyar állampolgár volt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.