Holtan találták meg az eltűnt négytagú családot

Az alaszkai édesanya, élettársa, a nő két kisgyereke és a család kutyája tavaly májusban tűnt el nyomtalanul, a maradványokra most egy erdőben bukkantak rá. A helyszínen találtak egy fegyvert is, de egyelőre nem lehet tudni, mi történt.

A 23 éves Rebecca Adams, hatéves kisfia, hároméves kislánya, a nő 38 éves élettársa, valamint a kutyájuk, Sparks eltűnését 2014. június 5-én jelentették szomszédok a kanadai hatóságoknak. Utoljára május 27-én látták őket, rokonokkal, ám csomagok nélkül. Két autójuk a kocsibejárón parkolt, és a lakbért sem fizették be.

Rebecca nővére az eltűnésük előtt pár nappal beszélt testvérével, és azt mondta, a nő valami miatt nagyon szomorú volt. „Gyorsan le is tette a telefont, nem árulta el, mi a baj. Csak azt mondta, szeretné, ha tudnám, hogy nagyon szeret. Ilyesmit nem nagyon mondott korábban” - mondta el a nő.

Mivel semmi nem utalt bűncselekményre, a rendőrség eleinte eltűnésként kezelte az ügyet, amibe végül az FBI is bekapcsolódott. Egészen mostanáig semmilyen nyomozás nem vezetett eredményre.

Hétvégén a család Kenaiban található otthonához közel, egy futballpálya méretű erdős részen emberi maradványokra és ruhafoszlányokra bukkant egy autós. Előzetes vizsgálatok szerint a férfi a közel a kilenc hónapja eltűnt család tagjait találta meg. A rendőrség a helyszínen kriminológiai sátrat állított fel, és tüzetesen átvizsgálja a helyszínt olyan bűnjelek után kutatva, amik esetleg közelebb vihetik őket a rejtélyes halálesetek megoldásához - írja a CNN

Bár közel egy éve nyomuk veszett, a rokonok bíztak benne, hogy a család élve kerül elő. „Élt bennem egy szemernyi remény, hogy megtalálják őket. És most ez a remény veszett el” - mondta el a nő nagybátyja.

A rendőrség jelenleg nem tudja, mi vezetett a négyfős család halálához, de remélik, a helyszínen talált fegyver nyomra vezeti őket.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.