Holtan találták meg a Budapesten keresett orosz lányt

Egész Budapest ki van még plakátozva Giljana Andratova képeivel, akiről családjai és barátai úgy tudták, Budapesten tűnt el. Az orosz lány barátnője ma tudatta a Facebookon, hogy Giljanát holtan találták meg Moszkvában.

A 23 éves lány augusztus 30-a óta nem adott magáról életjelet. Barátai és a szülei úgy hitték, Budapesten lehet. Eltűnését szeptember elején be is jelentették, de a magyar hatóságok úgy tudták, Giljana elhagyta az országot.

"Kedves barátaink! Giljanát holtan találták Moszkvában. Köszönjük a segítségetek. Imádkozunk a lelkéért. Nyugodjék békében" – írta ki oroszul és angolul is Facebook falán az a lány, aki kerestetni kezdte Giljanát.

A Blikk úgy tudja, az orosz lány augusztu­s 30-án a VIII. kerületben kisétált egy Fecske utcai lakásból, és azóta nem adott életjelet magáról. Giljana a barátjával turistaként érkezett Magyarországra, innen Bécsbe, majd Csehországba utaztak volna tovább.

A lány a barátai szerint depresszióval küzdött, de nem mutatta jelét annak, hogy öngyilkosságot fontolgatna. Halálának körülményeiről egyelőre nincs hír, de nem zárják ki, hogy Gilijana önként vetett véget életének.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.