Holnap kezdődik a budapesti strandszezon

Holnap a Dagály megnyitásával indul az idei strandszezon. Gyerek-, diák- és nyugdíjas-kedvezményekkel, családi jegyekkel, strandváró nappal és több új, izgalmas szolgáltatással várják idén a víz szerelmeseit.

A szombaton kezdődő idei strandszezon nagy újdonsága, hogy a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt számos kedvezménnyel igyekszik újra a fürdőkbe csábítani a fiatalokat, a családokat és a nyugdíjasokat is, hiszen csökkentett áron, jelentős kedvezménnyel várják őket. Emellett szerdánként, az úgynevezett Standváró Napon mindenki kedvezményes jeggyel léphet be a strandokra.

A sportolni vágyókat már április 30-tól várják a Dagály strandon, ahol kosárlabda-, streetball- és strandröplabda-pálya is a rendelkezésükre áll.

A május 7-én nyíló Palatinus a tervek szerint egy valódi vízi gyerekparadicsommá alakul a nyár folyamán, ahol számos játékkal várják őket. De nem csak a gyerekeknek szolgálnak újdonsággal: Közép-Európában egyedülálló hullámlovas-programmal is várják a Palatinus vendégeit, akiknek már nem kell több ezer kilométert utazniuk ahhoz, hogy szörfözésre alkalmas hullámokat találjanak. A megszokott óránkénti hullámszolgáltatás mellett, mindenki kipróbálhatja milyen is a hullámokat meglovagolni. A Magyar Hullámlovas Szövetség hétköznaponként a reggeli időszakban szakirányú oktatást tart a szörfözés megszállottainak, illetve azoknak, akik szeretnék megtanulni a legősibb vizes extrém sportot, péntektől vasárnapig pedig napközben nyújtanak ingyenes szörfszolgáltatást a vendégek részére.

A fürdőüzemeltető társaság tervei szerint a többi strandon is új élményelemekkel bővíti az egyes létesítmények programkínálatát, például quad-pálya, vízidodzsem, bungee-trambulin, légvár és waterball várja a gyerekeket.

Június végén rendezik a Strandok Éjszakáját, de a nyár folyamán még számos egyéb zenés rendezvénnyel teszik színesebbé a strandok életet, például a Pünkösdfürdői strandon igazi retróhangulat várja majd a látogatókat, számos zenei csemegével.

Strandnyitások:

április 30.    Dagály
május 7.      Palatinus
május 14.   Csepeli és Paskál
május 28.   Római
június 4.     Csillaghegyi
június 11.   Pünkösdfürdői

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.