Íme, a legjobban fizetett televíziós színésznők tízes listája

A Forbes magazin összeállította a legjobban kereső hollywoodi televíziós színésznők listáját. Eva Longoria és Tina Fey 13 milliót zsebelt be, s ezzel ők vezetik a mezőnyt.

A 10 legjobban fizetett televíziós színésznő a Forbes magazin felmérése szerint 2010 és 2011 májusa között összesen 94 millió dollárt keresett.

A lista élén Eva Longoria, a Született feleségek sztárja, és Tina Fey, A stúdió (The 30 Rock) című, háromszoros Emmy-díjas sorozat írója, producere, főszereplője, és a Saturday Night Live egyik állandó parodistája áll. Mind a ketten 13 millió dolláros bevételt tudhatnak magukénak röpke 1 év leforgása alatt.

A többi kertvárosi feleséget sem kell félteni, a Breet alakító Marcia Cross a második helyen áll a maga 10 milliós keresetével,hasonlóan Mariska Hargitayhoz. A Golden Globe-díjas és Emmy-díjas amerikai színésznőt leginkább Olivia Benson detektívként ismerhetjük az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című tévéfilmsorozatból. Évi 10 milliót keres a CSI: A helyszínelők sztárja, Marg Helgenberger is.

A negyedik hely ismét a Lila akác köz háziasszonyait illeti, Felicity Huffman és Terry Hatcher 9 millió dollárt zsebelt be.

Courtney Cox a Született szinglikben és A Grace klinika Meredithét alakító Ellen Pompeo 7 milliót keresett, ezzel övék az ötödik hely.

A listát az idei Emmy-díjas színésznő, a Férjem védelmében főszereplője, Julianna Margulies zárja, aki 6 milliós bevételt tudhat magáénak.

 

 

Tina Fey bohóckodik a vörös szőnyegen - van rá oka, hisz ő az egyik legjobban fizetett színésznő Hollywoodban.
Actress Tina Fey adjusts her dress as she arrives at the 17th annual Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California January 30, 2011. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY) (SAGAWARDS-ARRIVALS)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.