Vége a kemény mínuszoknak

A Dunától keletre még előfordulhat hószállingózás, a Dunántúl nyugati felén azonban felszakadozik a felhőzet, néhány órára a nap is kisüthet. 

Vasárnap  délután -4, +7 fok várható, nyugatom, délnyugaton lesz legenyhébb az idő. A melegfront a szervezetünket is megterheli, az arra érzékenyeknek fájhat ma a fejük, emellett  fokozott feszültségérzés fejfájáshoz, migrénhez, álmatlansághoz, a teljesítő képesség csökkenéséhez vezethet. Ingadozhat a vérnyomás is - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn hazánk nagy részén kisebb eső, keleten, északkeleten havazás, majd egyre inkább ónos eső valószínű. Estétől a Dunántúlon megélénkülhet az északnyugati szél. Hajnalban pára, köd képződhet, a hőmérséklet pedig -1, -8 fokig csökken. Délután -1, +5 fok várható.  

A szürke, borongós idő határozza meg az egész jövő hetünket, azonban búcsút inthetünk a kemény fagyoknak, egyre melegebb lesz az idő. Szerdán az ország délnyugati részén már 10-12 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.