Hiába a napsütés, éjjelente még kemény fagyok várhatóak

Kedden napközben keleten, északkeleten sok napsütésre van kilátás, a középső tájakon és a Dunántúlon változóan, helyenként erősen felhős lesz az ég, délutántól csökken kelet felől a felhőzet mennyisége. Csapadék nem várható. Északon, északkeleten és a Dunántúlon megélénkülhet a légmozgás, délután 2-7 fokra készülhetünk.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap hajnalban a fölénk érkező száraz levegőben már keményebb fagyok is előfordulhatnak, a fagyzugos helyeken akár -10 fok körüli értékeket is mérhetünk. Napközben azonban folytatódik a napos, többnyire derült idő, délutánra 4 és 7 közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Hajnalban még előfordulhatnak keményebb fagyok, a nappali felmelegedés ugyanakkor fokozatosan erősödik, 4-9 fok várható.

Pénteken is napos időben bízhatunk, délutánra akár 5 és 12 fok közé is melegedhet a levegő, majd hétvégén már megnövekedhet a felhőzet és vasárnap helyenként kisebb eső is előfordulhat. Hajnalonként még gyengén fagyhat. Többfelé szeles lesz a hétvége.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.