Hétvégére újra visszatér a napsütés

Ugyan a következő pár nap esősnek, borongósnak ígérkezik, szombattól azonban ismét kellemes időnk lesz, 20°C körüli maximumokkal.
Szerdán sok lesz felettünk a felhő, és az északnyugati tájak kivételével egész nap kell számítani többfelé esőre, záporra, zivatarra is. Sok helyen megélénkül a szél, zivatarok környezetében erős lökések is lehetnek. A reggeli 10-16°C-ot követően nappal 15-21°C-ot mérhetünk.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap egy hidegfrontnak köszönhetően ismét sokfelé kell esőre, záporokra, helyenként zivatarokra számítani. Helyenként megélénkül a nyugatira, északnyugatira forduló szél. Délután 16-21°C várható.

Pénteken is még a felhőké lesz a főszerep, és továbbra is kialakulhat eső, zápor, helyenként zivatar is. A szél is feltámad a késő délutáni óráktól. 15 és 20°C közé melegedhet a levegő.

Hétvégére megszűnik a csapadék, és ismét a napsütés kerül az előtérbe, bár szombaton még időnként kisebb felhők zavarhatják a napos időszakokat. Délutánonként 19-20°C köré melegedhet a levegő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.