Hétfőtől romlik el az idő

A hétvége még többé-kevésbé kellemesnek ígérkezik, akár 26°C is lehet, ám a hétfőn érkező hidegfront hatására jelentős lehűlés kezdődik.
Szombaton a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre többfelé kisüt a Nap. Záporra, zivatarra eleinte főként a keleti, később a délnyugati és északkeleti tájakon, esetleg az Alpokalján számíthatunk. A légmozgás többfelé felélénkül, zivataroknál meg is erősödhet, a hőmérséklet 21-26°C között alakul.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap többnyire napos időre számíthatunk, északnyugat felől egyre inkább felszakadozik a felhőzet, de napközben elszórtan - elsősorban keleten, délen és a Nyugat-Dunántúlon - kialakulhat zápor, zivatar. Kellemesen meleg idő várható, 23-26°C közötti maximumokkal.

Hétfőn egy hidegfront miatt többfelé várható zápor, zivatar, feltámad az északnyugati szél, ezzel együtt lehűlés kezdődik, délután 17 és 23°C között alakul a hőmérséklet.

Kedden fokozatosan megszűnik a csapadékhullás, napos, de hűvös, időnként szeles időre számíthatunk. 13-17 fokig emelkedik csupán a hőmérséklet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.