Hét évtizeden át nem tudta, mi okozza a fájdalmait

Megdöbbentette orvosai felfedezése azt a kilencvennégy éves háborús veteránt, aki hetven éven keresztül panaszkodott gyomorfájdalmakra. Mint kiderült, a kínai férfi bal medencecsontján keresztül egy golyó fúródott a hasába.

Duan Zhicai hasi fájdalmakkal látogatott el az egyik helyi kórházba, ahol röntgenvizsgálatra küldték. Az orvosok a felvételen fedezték fel a hetven éve testébe fúródott golyót.

A kínai férfit a második világháború alatt érte lövés. Az orvosok szerint a golyó a medencecsontnál hatolt be a veterán testébe, és később ágyazódott be a hasába. Zhicai is emlékezett, hogy valamiféle sérülés érte a harcok során, de azt hitte, csak ráesett valami. Családjának is elmesélte, hogy fogalma sem volt a golyóról, amely az orvosok szerint mintegy három centiméter hosszú, és azért maradt ilyen sokáig épségben a férfi testében, mert jó minőségű fémből van.

A kórház a férfi idős kora miatt nem javasolja a golyó eltávolítását – írja a Mirror. Mint mondták, a golyó nem veszélyezteti a férfi életét. Az orvosok gyógyszerekkel próbálják enyhíteni a kilencvennégy éves férfi fájdalmait.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.