Hét év után újra jön hozzánk a páratlan hangú énekesnő

Június 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet Anastacia, aki hét év után tér vissza hazai rajongótáborához. Ezúttal a tavaly megjelent, eddigi nagylemezeinek legnagyobb sikereit válogató Ultimate Collectionnel érkezik Budapestre, ahol a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

Több mint harmincmillió eladott hanghordozót, hat nagy- és huszonkilenc kislemezt, valamint harminckét klipet jegyez a mára poplegendává vált amerikai énekesnő, Anastacia Lyn Newkirk. Karrierjét a 47 éves díva tavaly novemberben egy vadonatúj válogatáslemezzel, az Ultimate Collectionnel ünnepelte. Az albumon helyet kaptak az eddig megjelent nagylemezek legnagyobb sikerei (I'm Outta Love, Left Outside Alone, Paid My Dues), illetve két új dal is (Army of Me és Take This Chance). Az Ultimate Collection turné áprilisban indul útjára Olaszországban, majd közel 40 állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

Anastacia első alkalommal a Papp László Sportarénában lépett fel 2005-ben, s a koncert első pillanatától az utolsóig bizonyította, hogy nemcsak hangjával, de dinamikus lényének mind a 157 centiméterével képes kitölteni a show-t. A második magyarországi koncert a SYMA Csarnokban volt 2009-ben.

Most júniusban, hét év kihagyás után harmadszorra jön hazánkba, ismét a Sportarénába, ahol 7500 rajongó előtt tervez egy exkluzív fellépést. A budapesti koncerten egy közel 50 fős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

„Számomra mindig ihletet ad, ha ilyen szép helyen járok, mint Budapest, ezért mindig boldogan jövök" – üzeni rajongóinak az énekesnő, akinek karrierjét több súlyos betegség is rögössé tette. Először 2003-ban diagnosztizálták a mellrákot, majd tíz évvel később kiújult nála a kór. A betegséget mind a kétszer legyőzte, s amellett, hogy rendszeresen jótékonykodik és részt vesz felvilágosító kampányokban, saját alapítványt (The Anastacia Fundot) is létrehozott a mellrákkal küzdők támogatására.

Anastacia drámai altját olyan dívák hangszínéhez hasonlítják, mint Tina Turner vagy Aretha Franklin, ezért első videoklipjének megjelenéséig sokan azt hitték, hogy afrikai származású. Sőt, rossz nyelvek a pályára való berobbanását követően azt találgatták, férfinak született-e valójában az apró termetű, szőke énekesnő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.