Hende és a maximalista mellmasszázs

Körmendi Gábor videójában bepillantást nyerhetünk a honvédelmi miniszter mindennapjaiba, aki kotyogós kávéfőzőt használ, és szereti, ha masszírozzák a mellkasát.

Nem volt az az első pillantásra szerelem, Hende Csaba szerint eleinte kifejezetten nem kedvelték egymást jövendőbeli feleségével. Idővel azonban egymásra találtak Szajlai Mónikával - derül ki abból a felvételből, amelyet a bulvárriportjairól ismert Körmendi Gábor készített a nősülni készülő védelmi miniszterről.

Hende 2013 nyarán vált el feleségétől, akivel két gyermeket nevelt. „Örökké hálás leszek azért a közel 30 évért, amit együtt töltöttünk" - mondja a miniszter, aki 2010 óta volt munkakapcsolatban barátnőjével.

Mint mondta, Szajlai Mónikát eleinte kiborította „a maximalista főnök”, vagyis ő, és végül fel is mondott a honvédelmi tárcánál. Kapcsolatuk Hende állítása szerint akkor kezdődött, amikor a nő már nem dolgozott a minisztériumban. Csaknem egy éve élettársi kapcsolatban élnek.

Ezúton is köszöntjük a szakembert a rogánantali polbulvár varázslatos univerzumában! – kommentálja a videót a nyugat.hu kajánkodó cikke.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.